Friday, March 6, 2020

Makan Malam Di Restoren Terapung Fazdla


Assalamualaikum W.B.T..

Alhamdulillah dapat jugakla update blog hari ni. Setelah hampir sebulan menyepi huhu. 
Beberapa minggu yang lalu saya dan adik-adik berkesempatan  untuk makan di Restoren Terapung Fadzla, yang terletak di  Jalan Rasa Ria ,Tuaran Sabah. Saja bertukar selera untuk makan 'Seafood' pada malam tu. 
Memang sedap dan harganya pun berpatutan. Selain makanan yang sedap, kamu juga boleh menikmati pemandangan 'Sunset' yang memang lawa. Dengan syarat kamu kenalah datang pada waktu Petang. ^-^
Untuk yang beragama Islam, Jangan risau..Restoren ni menyediakan Kemudahan Surau. So, memang tiada masalah untuk menunaikan Solat. ^-^

Restoren ni buka dari Jam 11 Am - 9 Pm.

Cantik View dia, dekat sini korang boleh tengok sunset. So beautiful!!

Antara menu yang kami order.
Kami order Ikan 3 rasa, Udang salted egg, dan Sup jagung ( x ingat nama, tapi dalam tu ada jagung). Ni antara menu yang memang customer selalu order.^^

Sangat Sedap dan memang recomended untuk kamu datang ke tempat ni. 






7 comments:

  1. Lawa tempat ni, yang penting pinggan dia tu warna pink ka?

    ps: bilakan anik mau ke sabah bah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya warna pink tuu..jemputlaa datang Sabah ^^

      Delete
  2. Nak pergi sana nanti hehehe

    ReplyDelete
  3. Cantiknya view dia ni... makan dengan hati yang aman damai oww...

    ReplyDelete

Nuffnang Ads